Vergelijk cateraars in 3 stappen:
1. Zoek cateraars
Vind geschikte cateraars.
2. Vraag offertes aan
Vul uw wensen in.
3. Vergelijk de offertes
Vergelijk en kies wat bij u past.
looking glass

Zoekt u betaalbare catering in Amsterdam?

Vraag nu vrijblijvend tot 5 offertes aan!
Keukens:
Aantal personen:
» Verder
catering Amsterdamcateraars
Tevreden zakelijke gebruikers:

Hoe kiest u de beste catering in Amsterdam

Hoe te werken met een cateringbedrijf

Eten is een integraal onderdeel van elk feest, vandaar dat deze zorgvuldig uitgekozen dient te worden. Maar hoe kiest u de beste catering in Amsterdam? Het is allereerst belangrijk om uitgebreid onderzoek te doen, referenties na te gaan en een voorproefje te vragen voordat u uw definitieve beslissing neemt.

Zet uw wensen goed op een rijtje en communiceer deze duidelijk aan de cateraar, zodat deze een nauwkeurige kostenschatting kan maken voor uw feest of evenement. Heeft u al in Amsterdam een locatie afgehuurd en is er een keuken op locatie? Hoeveel gasten komen er precies naar uw evenement? Ga na of de cateraar een minimum aantal gasten hanteert. Houd er ook rekening mee dat sommige gasten wellicht een speciaal dieet volgen en geef deze wensen ook door aan uw cateraar. Een goede cateraar heeft altijd een oplossing voor deze situaties, maar hoeveel wat zijn de extra kosten hiervan? Vraag dit goed na.

Wat is uw catering-budget?

Bespreek uw budget met cateraars in de regio Amsterdam en bekijk welke opties beschikbaar zijn. Vraag uzelf af of u liever een lopend buffet heeft of een setup waarbij iedereen zit en bediend wordt? Maak uw wensen over het menu helder. Is er bijvoorbeeld een specifiek thema waar het menu aan moet voldoen? Uw budget zou kunnen bepalen hoe flexibel uw cateraar is om aan al uw behoeften te voldoen. Onthoud dat het meestal het type voedsel is dat de totaalprijs bepaalt. Achterhaal of de cateraar gebruik maakt van een uitgebreid contract en bespreek de betalingsvoorwaarden.

Aankleding

Zorgt de cateraar voor de aankleding van uw tafel? Vaak sturen cateraars uit Amsterdam een catering-brochure met voorbeelden van evenementen uit het verleden en de aankleding daarvan. Het is belangrijk om helder te hebben wat uw evenement precies nodig heeft en wat de cateraar precies levert. Wordt ook een menukaart geleverd voor de gasten die de verschillende gangen beschrijft?

Bediening

Zorgt het cateringbedrijf Amsterdam voor het bedienend personeel? Wat is in dat geval de dress code voor hen? Wat is de verhouding tussen personeel en gasten? Als vuistregel kunt u uitgaan van 1 serveerder per 10 gasten. Vraag uw potentiele cateraar of belasting en fooien inbegrepen zijn bij de uiteindelijke kosten.

Wat gebeurt er met het overgebleven voedsel? Vaak zal een cateringbedrijf op verzoek een etensmand samenstellen zonder bijkomende kosten.

Bedenk dat het allerbelangrijkste is om zo duidelijk en precies mogelijk aan uw cateraar te laten weten wat u wilt. U krijgt op deze manier precies wat u wilt en de cateraar kan een nauwkeurige schatting geven voor de bijzondere service die uw evenement verdient.

Beoordelingen

Door Mev. A. van Brakel, Woerden
We zijn zeer tevreden over het gekozen bedrijf.
Door Wetzels, Geldrop
Goed contact gehad. Reageerden snel op vragen via mail.
Door S.N. Pavicic, Voorst
Uitstekend verzorgd en alles volgens afspraak geregeld.

Voorbeeldaanvragen

Hightea voor babyshower jongetje
Het mag ook vegan zijn
Voornamelijk statafels, dus makkelijk eetbare hapjes
Bankjes lichtjes misschien muziek?